Klubhuset

klubhusetHer har vi vores eget klubhus med mange rigtig gode faciliteter. I klubhuset finder du bl.a.

Stort opholdsrum med køkken og bar

Det er her en stor del af det sociale samvær i klubben foregår. Vi har klubaften hver onsdag, og her mødes folk bl.a. for at vedligeholde klubbens eller eget grej, for at planlægge ture, for at genopfriske gamle dykkerskrøner for gud ved hvilken gang, eller bare for at få en sludder om lidt af hvert. Det er naturligvis også her vi holder fester, improviserede grillaftener og vores månedlige fællesspisning (i vinter halvåret). Det er også her vi afholder den teoretiske del af undervisninger i klubben - dels selve dykkeruddannelsen og dels supplerende kurser i bl.a. førstehjælp, speedbådscertifikat og duelighedsbevis - efter behov. Klubbens medlemmer har også mulighed for at låne klubhuset til at holde familiefest - det tager vi et meget lille beløb for, som går til at vedligeholde vores service.

Værksted

Det er her du har mulighed for at stå og skrue lidt på dit grej, hvis du har lyst/behov for det. Der kommer sikkert en eller anden forbi med et godt råd eller tid til en sludder. Det hænder forresten også at festen flytter herud

Garage

Her har vi plads til vores småbåde, som ikke ligger i vandet hele tiden. I enden af garagen er der indrette kompressorrum, hvor der er opstillet en fast kompressor, hvor du gratis kan fylde din flaske. Der er også mulighed for at opbevare din flaske her, hvis du har lyst/behov for det.

Kalender

Last month January 2020 Next Month
M T W T F S S
week 1 1 2 3 4 5
week 2 6 7 8 9 10 11 12
week 3 13 14 15 16 17 18 19
week 4 20 21 22 23 24 25 26
week 5 27 28 29 30 31

Kontakt os

Navn (*)
Du skal angive navn
Din e-mail (*)
Du skal angive din e-mail adresse
Emne (*)
Angiv venligst et emne
Besked (*)
Beskeden har intet indhold? Ret venligst.
Antispam kode Antispam kode
Forkert kode